Hover Image
00:00
00:00 / 00:00
Hover Image
00:00
00:00 / 00:00

Frågestund

Regionfullmäktige 28 maj 2019

Fråga från Rose-Marie Antonsson (SD) om hematologen på Uddevalla sjukhus. Frågan är ställd till ordförande i styrelsen för NU-sjukvården Peter Heie (C).

Fråga från Carina Örgård (V) om vård för barn med ätstörningar. Frågan är ställd till psykiatriberedningens ordförande Gunilla Druve Jansson (C).

Fråga från Hannyah Jörtoft (SD) om fosterdiagnostik under kommande semesterperiod. Frågan är ställd till ordförande i styrelsen för Skaraborgs Sjukhus Pär Johnson (L).

Fråga från Ulla Carlson (V) om hbtq-diplomering av Närhälsans vårdcentraler. Frågan är ställd till ordförande i styrelsen för Närhälsan Monika Beiring (M).

Fråga från Alex Bergström (S) om stängning av vårdplatser i Falköping. Frågan är ställd till ordförande i styrelsen för Skaraborgs Sjukhus Pär Johnson.

Fråga från Janette Olsson (S) om tillgängligheten på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Frågan är ställd till ordförande i styrelsen för Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Fråga från Andreas Hektor (S) om kostnadsbilden i fastighetsprojekt. Frågan är ställd till fastighetsnämndens ordförande Susanna Cassberg (M).

Frågestund Alex Bergström Carina Örgård Janette Olsson Rose-Marie Antonsson Andreas Hektor Ulla Carlson Hannyah Jörtoft

Program
4 av 22
Publicerad
tisdag 28 maj 2019

Regionfullmäktige 28 maj 2019